Piazza D ́Oro Dolce 1 kg zrnková káva – Recenze

Představujeme vám lahodnou kávu Piazza D’Oro Dolce ve formě zrnkového pokladu o váze 1 kg. Tato jedinečná směs přináší do vašeho šálku nejen bohatou a intenzivní chuť, ale také dokonalý harmonický balanc mezi sladkostí a jemností.

Každé sousto této kávy je jako malý okamžik rozkoše, který vás pohltí svou aromatickou symfonií a probudí vaše smysly ke každodenním radostem. Užijte si skutečné italské umění při každém doušku s Piazza D’Oro Dolce!

Popis a vlastnosti

Je ideální pro přípravu espressa, ale také skvěle chutná jako lehké cappuccino nebo café latte. Tato káva je vyrobena z 100% Arabiky, která se pěstuje v Jižní Americe. Díky jedinečným podmínkám této oblasti roste kávovník bezproblémově a plody jsou velmi kvalitní.

Piazza d’Oro Dolce má příjemnou kyselinku typickou pro Arabiku a následujícím citrusovým tónům se dozvukem čokolády.

Nezávislí auditoři pravidelně kontrolují farmáře, aby zajistili spravedlivé sociální vztahy, ochranu životního prostředí a spravedlivou cenu za jejich produkty. Tento certifikát poskytuje farmářům možnost zlepšení jejich podnikání.

Historie Piazza d’Oro sahající do roku 1753, kdy Egbert Douwes spolu se svou ženou Akke Thysses začali prodávat kávu a tabák v malém obchůdku s názvem „De Witte Os“ (Bílý Vůl) v Holandsku. Od roku 1998 se pod značkou Piazza d’Oro začala vyrábět káva, která je certifikována UTZ Certified. Tato značka tak přináší dlouhou tradici a zkušenosti spojené s moderním přístupem ke kvalitnímu pěstování a výrobě kávy.

Zkušenosti zákazníků

Zákazníci mají smíšené pocity ohledně produktu „Piazza D’Oro Dolce 1 kg zrnková káva“. Někteří zákazníci vyjádřili pozitivní recenze, ve kterých chválili výbornou chuť a aroma této kávy. Uvedli také, že je velmi lahodná a připravují si s ní skvělé šálky kvalitního espresso. Další zákazníci však měli negativnější zkušenosti s touto kávou.

Kritizovali její hořkost a nedostatečné plnost chuti. Někteří se také zmínili o problémech s mlýnkem na kávu, který nebyl schopen správně rozemlet tato zrna. Celkově lze tedy říct, že recenze jsou smíšené a každý jedinec má svůj subjektivní názor na tento produkt.

Závěr

Závěrem lze říci, že Piazza D’Oro Dolce 1 kg zrnková káva je skvělou volbou pro milovníky kvalitního a lahodného šálku kávy. S jejím jemným a sladkým profilem si můžete vychutnat dokonalou rovnováhu chuti a aroma. Kromě toho je tato káva balena ve velkém 1kg balení, což zaručuje dlouhotrvající čerstvost a dostatečné množství pro vaše každodenní potřeby. Dopřejte si jedinečný zážitek s Piazza D’Oro Dolce 1 kg zrnkovou kávou!