Avène Xeracalm AD relipidační mycí olej – Recenze

Avène Xeracalm AD relipidační mycí olej je speciálně vyvinutý produkt určený pro péči o suchou a atopickou pokožku. Jeho složení je bohaté na lipidovou fázi, která pomáhá obnovit ochrannou bariéru pokožky a zklidnit podrážděnou kůži.

Tento mycí olej je vhodný pro celotělové použití i do intimních partií a může být aplikován jak při akutním stavu atopické dermatitidy, tak i v rámci preventivní péče.

Díky svým jemným čistícím látkám nevysušuje pokožku a zanechává ji hebkou a hydratovanou. Avène Xeracalm AD relipidační mycí olej je tak ideálním pomocníkem při péči o citlivou pokožku s tendencí ke svědění a podráždění.

Péče o suchou a atopickou pokožku s Avène Xeracalm AD relipidačním mycím olejem

Jeho jedinečná složení obsahuje látky, které pomáhají obnovit přirozenou lipidovou bariéru pokožky a zklidnit podráždění.

Tento mycí olej je velmi jemný k pokožce a neobsahuje žádné agresivní čisticí látky, které by mohly dále vysušovat již tak citlivou pokožku. Naopak, díky svým hydratačním vlastnostem dokonale vyplňuje suchá místa na těle a poskytuje dlouhotrvající úlevu od nepříjemného svědění.

Pomocí Avène Xeracalm AD relipidačního mycího oleje může každý s problematickou pokožkou dosáhnout pocitu komfortu a zdravého vzhledu. Je vhodný pro celotělové použití i do intimních partií. Dlouhodobé užívání tohoto produktu navíc napomůže ke snižování opakování atopických stavů a zmíněné problémové pleti vrátit jejich přirozený rovnováhu.

Jemná a hydratační péče pro citlivou pokožku s Avène Xeracalm AD relipidačním mycím olejem

Jeho složení je speciálně vyvinuto tak, aby minimalizovalo riziko podráždění a zklidňovalo příznaky suché pokožky. Díky obsahu Avène termální vody má tento olej silné hydratační účinky, které pomáhají obnovit ochrannou bariéru pokožky a udržovat její optimální vlhkost.

Relipidační mycí olej Avène Xeracalm AD je vhodný pro denní použití na celém těle i do intimních partií. Jeho jemná textura se snadno nanáší a důkladně čistí bez toho, aby narušila přirozenou rovnováhu pokožky. Olej neobsahuje parfém ani parabeny, což ho činí hypoalergenním a šetrným i k nejcitlivější pleti.

Dopřejte své citlivé pokožce tu správnou péči s Avène Xeracalm AD relipidačním mycím olejem a zařaďte ho do své každodenní rutiny. Vaše pleť vám za to poděkuje krásným vzhledem, pocitem komfortu a dlouhotrvající hydratací.